|

  • Version 1.0.0
  • Преземи 660
  • Големина: 0
  • Документи 2
  • Додаден 23/02/2023
  • Ажуриран 23/02/2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за поставување на магистрален оптички кабел помеѓу Скопје и Тетово подрачје на општина Јегуновце

Attached Files

FileAction
2 DEL -UP OPTICKI KABEL - JEGUNOVCEn-48-64.pdfПреземи
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЈАВЕН УВИД.pdfПреземи
Close Search Window