|

  • Version
  • Преземи 119
  • Големина: 885.59 KB
  • Документи 1
  • Додаден 17/11/2023
  • Ажуриран 17/11/2023

Одржана е триесетата Седница на Советот на Општина Јегуновце

На ден 17.11.2023 година (петок) со почеток во 10 часот во салата за состаноци на Општина Јегуновце се оддржа триесетата седница на Советот на Општина Јегуновце.

Attached Files

FileAction
Дневен ред.pdfПреземи
Close Search Window