|

  • Version
  • Преземи 110
  • Големина: 2.86 MB
  • Документи 1
  • Додаден 03/11/2023
  • Ажуриран 03/11/2023

Квартален извештај за извршување на буџетот на општина Јегуновце за извештајниот период (кумулативно) за квартал од 01.01.2023 година до 30.09.2023 година

Attached Files

FileAction
Квартален извештај.pdfПреземи
Close Search Window