Македонски (Macedonian)Albanian-AL

Известување

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

 

Известување за транспарентно работење на Општина Јегуновце

Општина Јегуновце врши редовно и транспарентно информирање на јавноста при објавување информации од јавен карактер преку општин [ … ]

 

Буџет и завршна сметка на општина Јегуновце за 2014,2015,2016

БУЏЕТ И ЗАВРШНА СМЕТКА ЗА 2014:

https://mega.nz/#!gs5DxK5K!uTNgg6AlCKXoW9SVZP41reddc28051Y37yvy1cnZ_lE

 

БУЏЕТ И ЗА [ … ]

 

Во тек е заградување и обележување на повеќенаменските игралишта во населените места Сиричино, Прељубиште и Јажинце

Општина Јегуновце 30.06.2016 година - Во тек на реализација е уште еден од низата успешни проекти на Градоначалникот Коцески со [ … ]

 

Заменик-министерот Ванчо Костадиновски ја посети општина Јегуновце

18.06.2016 година - Заменик - министерот за земојделство, шумарство и водостопанство Ванчо Костадиноски ја посети Општина  [ … ]

 

ДОГОВОР за реализација на проектот "Замена на прозорци и врати во подрачните училишта во с.Сиричино и с.Копанце"

Врз основа на член 42 од Законот за рамномерен регионален развој( "Службен весник на Република Македонија" бр.63/2007,187/ [ … ]

 

Општина Јегуновце - Пуштен во употреба реконструираниот далновод Скопје – Тетово

20.08.2016 година - Државната компанија МЕПСО  во  општина Јегуновце го пушти во употреба реконструираниот далновод Скопје &nda [ … ]

 

Честитка по повод Фитер - Бајрам до сите граѓани од исламска веросиповед

Градоначалникот на Општина Јегуновце, Тони Коцески по повод  празникот Фитер Бајрам упати честитка до сите верни [ … ]

 

Агенда на градоначалникот Тони Коцески за посета по населените места во Општина Јегуновце

 

Реден бр. МЗ Датум Час 1 Јегуновце 24.06.20 [ … ]
 

Листа на информации од јавен карактер (со кој располага Општина Јегуновце)

 

 

Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во општина Јегуновце

Јегуновце 30.05.2016 - Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во Оптина Јегуновце.

На иф [ … ]

 

Најнови Настани

Најчитани Настани


Временска Прогноза
Notice: Undefined index: rss in /hermes/bosnaweb10a/b871/ipg.onlinese/jegunovce/modules/mod_sp_weather/helper.php on line 329

 

ЛИНКОВИ

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /hermes/bosnaweb10a/b871/ipg.onlinese/jegunovce/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 366