Честитка по повод 11-ти Октомври

Локалната самоуправа на Општина Јегуновце, советот и  градоначалникот Димитар Костадиноски на сите жители на Македонија им го честитаат 11-ти Октомври Денот на вооруженото востание, со

Прочитај повеќе »

Поставени бехатон плочки на локална улица во населено место Копанце

Поставени бехатон плочки на локална улица во населено место Копанце. Инвестираме во локалната патна инфрастуктура, инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика

Прочитај повеќе »

Работна средба на градоначалникот со заменик министерот за образование

Заменик Министерот за образование и наука Агим Нухиу денеска беше во посета на општина Јегуновце каде оствари работна средба со градоначалникот Димитар Костадиноски. На средбата

Прочитај повеќе »
Close Search Window