Varrezat e vandalizuara në vendbanimin e fshatit Shemshovë,  janë thyer pllakat e varrezave. Ky veprim krijoi revolt tek qytetarët prandaj apelojmë për zgjidhjen e qetë dhe institucionale.

Komuna  e  Jegunovcit dhe Kryetari i komunës Drako Bllazheski e gjykojnë ashpër këtë lloj të vandalizmit, mesazhi i  cili përcillet  përmes këtij lloji  të vandalizmit  ka shqetësuar jo vetëm banorët e  fshatit Shemshovë por edhe qytetarë të tjerë, kështu që u bëjmë thirrje autoriteteve kompetente për të zgjidhur rastin dhe për të gjetur autorët.

 

Accessibility