Njësia e vetëqeverisjes lokale të Komunës së Jegunovcit dhe kryetari i komunës Darko Bllazheski të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse iu uron festën e Krishtlindjeve.

Në shpirtin krishterë, festa e Krishtlindjeve është festa më e madhe dhe më e hareshme, festë e dritës, besimit dhe shpëtimit.. Lindja e Krishtit është ngjarje e madhe dhe e ndritur e njerëzimit, nxitje dhe shpresë në jetë , dashuri dhe gëzim në çdo shtëpi tonën.

Accessibility