Vetëqeverisja lokale e Komunës së Jegunovcit me kryetarin e komunës Darko Bllazheski me rastin e festës së Kurban Bajramit dërgon urim te të gjithë besimtarët e fesë Islame.

Ju dëshirojmë shëndet të mirë, bereqet, fat dhe pastrim shpirtërorë.

Dita e parë e Kurban Bajramit është ditë jo pune për të gjithë besimtarët e fesë Islame.

Accessibility