Njësia e vetëqeverisjes lokale e Komunës së Jegunovcit dhe kryetari i komunës Darko Bllazheski të gjithë banorëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut iu uron 8 Shtatorin – Ditën e Pavarësisë së Maqedonisë me dëshirë për paqe, harmoni dhe një të ardhme më të mirë.

8 Shtatori është dita kur para 28 viteve qytetarët e Maqedonisë e realizuan qëllimin e tyre dhe e trasuan rrugën për pavarësi, demokraci dhe suverenitet të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Për shumë vjet festa!

Accessibility