Sot, më 06.09.2019 në sallën për mbaldhje në Komunës së Jegunovcit Shoqata e personave të sëmurë me diabet ,,DIJABET POLLOG TETOVË’’ realizoi aksion falas për matjen e sheqerit në gjak.

Aksioni filloi në ora 10 dhe çdo banor i interesuar i komunës së Jegunovcit mund të bëjë matjen falas të sheqerit në gjak si dhe të marrë këshilla për kujdes të nivelit të diabetit.

Accessibility