Në turneun zgjedhore shtetërorë për kadetë junior U21, njëherësh edhe në playoff garat për pjesëmarrje në kampionatin e ardhshëm Evropian në Pragë Republika Çeke, që u mbaj me 04 dhe 0512. 2021 në Gostivar Katja Apostollaska anëtare e klubit të karatesë , TIGAR 2003’’ nga f. Bellovishtë e fitoi vendin e parë dhe siguroi vend për reprezentacionin e karatesë së Maqedonisë e cila në periudhë nga 04 deri më 06. 02.2022 në kategorinë kadetë – 47 në mundje do ti mbrojë ngjyrat shtetërore.

Në këtë turne zgjedhorë morën pjesë edhe Sanja Gavrillovska junor -59 kg, Ksenija Saveska kadetë+ 54 kg dhe Dajana Lubevska, të cilat me dinjitet e prezantuan klubin por nuk patën mundësi të kualifikohen.

Klubi i karatesë ,, TIGAR 2003’’ nga f, Bellovishtë 18 vite me sukses e prezanton komunën tonë prej të cilit dalin sportistë të lartë si pjesëmarrës në kampionate Shtetërore, Ballkanike, Evropiane dhe Botërore.

Komuna e Jegunovcit dhe Kryetrari i Komunës Dimitar Kostadinoski iu urojë të gjithëve pjesëmarrësve për pjesëmarrje në këtë turne zgjedhorë shtetërore, kurse Katija Apostollaska i dëshiron prezantim të suksesshëm në kampionatin Evropian. Komuna e Jegunovcit do të vazhdojë me përkrahje dhe bashkëpunim të plotë me klubin për më shumë suksese të mëdha në të ardhmen.

Accessibility