Се известуваат сите жители од Општина Јегуновце дека на ден 11.05.2020 год. (понеделник) со почеток од 9.00 часот ќе се изврши ларвицидна дезинсекција за 2020 година, по земјен пат.

Релацијата на третираната површина е претходно утврдена од страна на стручни лица вработени во општината Јегуновце.

Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility