Се известуваат жителите од населено место Јегуновце како и околните населени места од општина Јегуновце на ден 17.05.2018 година (Четврток)  ќе се изврши обележување на патниот правец Р-2234 Јегуновце-Пршовце.

Од таа причина согласно одобрениот временски период овој патен правец ќе биде затворен за сообраќај од 10:00 до 16:00 часот.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility