Се известуваат жителите од населено место Јегуновце како и околните населени места од општина Јегуновце дека деновите од 05.05.2018 па се до 11.05.2018 ќе се изврши асвалтирање на патниот правец Р-2234 Јегуновце-Пршовце.

Од таа причина овие денови согласно одобрениот временски период овој патен правец ќе биде затворен за сообраќај во временски период од 13 па се до 17 часот.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility