Се известуваат жителите од населено место Јегуновце како и околните населени места од општина Јегуновце дека деновите 24 и 25.04.2018 година ќе се отпочне со асфалтирање на патниот правец Р-2234 Јегуновце-Пршовце.

Од таа причина овие денови согласно одобрениот временски период овој патен правец ќе биде затворен за сообраќај.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility