Поради дефект на водоводната мрежа, привремено без вода ќе останат дел од жителите кој се снабдуваат со вода за пиење од регионалниот водовод на општина Јегуновце.

Ве известуваме дека екипа од комуналното претпријатие  веќе вршат интервенција на самиот цевковод од водоводната мрежа кој се очекува целосно да биде оспособен во наредните неколку часа.

Accessibility