Се известуваат жителите од населено место Сиричино како и сите останати жители, во деновите 22,26,29 и 30.10.2020 година како и 02.11.2020 година  во временски период од 08.00 па се до 15.00 часот, да не се движат на релација покрај военото стрелиште „Еребино“ да не би дошло до несакани последици бидејќи вработените на СВР Тетово ќе изведат боево гаѓање.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility