Се известуваат жителите на општина Јегуновце во врска со закажаната дезинсекција против комарци која требаше да се изврши деновите 26.05 и 27.05.2020 година почнувајќи од 21 часот се одложува поради неповолни временски услови.

Штом временските услови дозволат истата ќе се реализира за што дополнително и навремено ќе ве информираме.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility