Општина Јегуновце 17.07.2019 година – Поради технички зафат во дистрибутивната електро мрежа на „ЕВН Македонија“ престојните неколку дена без улично осветлување ќе останат корисниците од населено место Шемшово.

Од ЕВН информираат дека работат на решавање на овој проблем.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility