Општина Јегуновце 14.06.2018 година – По одржана работна средба помеѓу градоначалникот Дарко Блажески и командирот на ПО Јегуновце Дарко Ристовски:

Се известуваат жителите на Општина Јегуновце за време на свадби и други семејни веселби да не користат огнено оружје, со цел да не би дошло до несакани последеци како и изречување кривични дела за нарушување на ЈРМ .

Изготвил: Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
И
Accessibility