Të nderuar qytetarë të Komunës së Jegunovcit!
Jemi në fund të vitit 2021, në fund të këtij viti si kryetar i Komunës së Jegunovcit, dua t’ju dërgoj një mesazh juve, qytetarëve të Komunës së Jegunovcit. Viti 2021 ishte një vit i mbushur me sfida dhe pengesa që na prekën të gjithë ne qytetarët në mbarë vendin dhe në komunën tonë të Jegunovcit. Në këtë vit të turbullt patëm mundësinë të zgjidhnim se kush do t’i udhëheqë komunat, kush do të krijojë politika në nivel lokal, kush do të parasheh dhe zbatojë investime në komunitetet lokale. Mbështetja e ju, qytetarëve të Komunës së Jegunovcit, maqedonasve, shqiptarëve, romëve, turqve, serbëve dhe të tjerëve që më dhatë në zgjedhjet lokale dhe më zgjodhët mua për të udhëhequr Komunën e Jegunovcit në 4 vitet e ardhshme është mbi të gjitha. përgjegjësi e madhe për mua, por edhe përgjegjësi për të realizuar programin parazgjedhor dhe për ta mbajtur fjalën para jush, qytetarëve të komunës së Jegunovcit. Për periudhën dymujore si kryetar i Komunës së Jegunovcit kam filluar me realizimin e projekteve në shumicën e fushave të kompetencës së pushtetit lokal dhe në proces të përgatitjes janë disa projekte të destinuara për infrastrukturë, arsim, aktivitete komunale, rrjet kanalizimi që do të zbatohen në vitin 2022 . Unë jam çdo ditë në terren dhe në komunikim me ju, qytetarët e Komunës së Jegunovcit, dëgjoj problemet dhe gjej zgjidhje për problemet. Në periudhën e kaluar kam realizuar takime me qytetarë nga të gjitha vendbanimet, ndërsa idetë dhe rekomandimet që kam marrë nga takimet janë realizuar në buxhetin e komunës së Jegunovcit për vitin 2022 të përkthyera në projekte, programe, aktivitete që do të realizohen vitin e ardhshëm. Jemi para një viti me sfida të mëdha, por edhe me punë të madhe dhe me përkushtim maksimal për zgjidhjen e problemeve të qytetarëve dhe realizimin e projekteve nën kompetencën e Komunës së Jegunovcit. Si kryetar i Komunës së Jegunovcit, si edhe më parë, do të jem gjithmonë në dispozicion të të gjithë banorëve të komunës, për të gjetur zgjidhje për problemet, zyra ime do të jetë gjithmonë e hapur për ju qytetarë. Në fund të këtij viti dëshiroj t’i uroj të gjithë banorët e Komunës së Jegunovcit viti i ardhshëm 2022, që të jetë vit i mbushur me lajme pozitive, progres në çdo familje. Në vitin 2022 ju uroj shëndet, mirëqenie, suksese profesionale për secilin prej jush. Vitin e ardhshëm ju dhe unë si kryetar komune ta thellojmë partneritetin, bashkëpunimin sepse vetëm kështu Komuna e Jegunovcit do të jetë komunë e suksesshme dhe do të jetë një vend më i mirë për të jetuar për të gjithë ne. Ju uroj për festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjet, t’i festoni në paqe dhe qetësi me më të dashurit tuaj. Gëzuar dhe begati në vitin 2022.
Accessibility