Në nderë të Boban Simovski Bobe dhe shokut të tij Aleksandar Dimçevski Trska në vendbanimin Jançishtë është organizuar për të nëntin vit me radhë turneu memorial në futboll të vogël.

Turneu filloi dje 26 maj, numri i ekipeve arin në 26, garat zhvillohen në dy faza: faza e parë në grupe dhe faza e dytë eliminatore.

Hapja vazhdojë me program nderi në nderë të themeluesit të turneut Boban Simovski Bobe dhe shokut të tij Aleksandar Dimçevski Trska, në të cilin shfaqe kishte edhe Shoqëria kulturore artistike ,,Izvor’’ nga Jegunovci që më pastaj turneun ta hapin me garim ekipet e KF Luboten dhe KF Teteks.

Kontribut të veçantë dhe të pa rezervë për turneun jep edhe njësia e vetëqeverisjes lokale të Komunës së Jegunovcit.

Komuna e Jegunovcit gjithmonë investon me mjete në zhvillimin e sportit , ndanë mjete si për klubet e regjistruara , ashtu edhe për organizimin e turneve nëpër vendbanimet e komunës.

Accessibility