Локалната самоуправа, советот на Општина Јегуновце и градоначалникот Дарко Блажески по повод празникот Рамазан – Бајрам упатува честитка до сите верници од исламска вероисповед, им посакува здравје, бериќет, среќа и духовно прочистување.

 

Изготвил: Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility