Локалната самоуправа на Општина Јегуновце со градоначалникот Дарко Блажески по повод празникот Рамазан – Бајрам упатува честитка до сите верници од исламска вероисповед, им посакува наискрени честитки за добро здравје, бериќет, среќа и духовно прочистување.
Првиот ден од Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Репулика Северна Македонија.
Изготвил: Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility