Градоначалникот на Општина Јегуновце, Тони Коцески по повод празникот Курбан Бајрам упати честитка до сите верници од исламска вероисповед, во честитката се вели:

– Чест ми е во име на Општина Јегуновце и во мое лично име, по повод големиот верски празник Курбан – Бајрам, да ви ги упатам моите наискрени честитки за добро здравје, среќа и духовно прочистување, истакна во честитката градоначалникот Коцески.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility