Локалната самоуправа на Општина Јегуновце ви ја честита Новата 2022 ГОДИНА, со желби за многу здравје, успех, среќа и благосостојба во сите свери на животот.

Во новата 2022 година, продолжуваме заедно да работиме за модерена, развиена и убава општина Јегуновце.

Accessibility