Денес 06.12.2017 година во просториите на општина Јегуновце беше одржана работна средба помеѓу градоначалникот Дарко Блажески, претседавачот на советот на општина Јегуновце Охран Сабрии и претставници на ЕВН.

На средбата се дискутираше на повеќе теми за конкретни предмети меѓу кој и  изградба на две трафостаници за населените места Шемшово и Жилче, разменети беа и повеќе меѓусебни мислења од кој интерес ќе имаат сите жители на Општина Јегуновце.

 

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility