Почитувани,

Во рамки на Промоција на Активни мерки, програми и услуги од АВРМ ,на ден 06.03.2017 (Понеделник) , Центарот за вработување Тетово Ве Поканува на Инфо средба со работодавачите и невбработени лица (таргет млади до 35 год), на Промоција на Активни мерки, програми и услуги од Оперативниот план 2017 год.

Инфо средбата ке биде одржана на 06.03.2017 (Понеделник) во салата за состаноци во Општина Јегуновце со почеток во 11 часот.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility