Почитувани, Општина Јегуновце преку проект на УСАИД за развој на деловниот екосистем во соработка со компанијата LK Raspberries ве покануваат на обука за презентирање на можностите за одгледување на малина во Полошкиот регион.

Обуката  е предвидено да се одржи  на 08 Октомври 2018 година (Понеделникво просториите на Општина Јегуновце (сала за состаноци) со почеток од 11:30 часот.

Малина прирачник

Производство на малина во полошкиот регион

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility