На ден 11.01.2022 година со почеток во 11:00 часот се одржа четврта седница на советот на Општина Јегуновце во салата за состаноци на општинската зграда.

На седницата претседаваше претседателот на советот на општина Јегуновце Валентина Марчевска, пристуни беа сите петнаесет советници.

 

Accessibility