Општина Јегуновце 2019 година – По иницијатива на градоначалникот Дарко Блажески Владата на РСМ на 142 седница одобри  финасиски средства за уредување на плоштад во населено место Вратница.

Со овој проект жителите на населено место Вратница на располагање ќе добијат пријатно катче за одмор и релаксирање.

Градоначалникот Блажески најави дека тука не застанува, како локална самоуправа ќе се залагаме во наредниот период да инвестираме во повеќе вакви проекти во повеќе населени места.

Изготвил:Стојанче Антовски
Општина Јегуновце
Accessibility