По повод меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, делегација од Општина Јегуновце предводена од Градоначалникот Дарко Блажески денеска ги посети дечињата со посебни потреби од основното училиште Симче Настовски од Вратница.

На дечињата од страна на градоначалникот им беше доделено училишен прибор додека во чест на меѓународниот ден на лица со посебни потреби ОУ Симче Настовски ги изненади со тоа што им приреди и театарска претстава.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility