Општинскиот штаб за заштита и спасување на Јегуновце ќе даде дозвола  за работа на приватни маркети кои ќе работат за време на викендот  и ќе вршат достава до домаќинствата на кои им се потребни намирници.

Ова е еден од заклучоците кои денеска беа донесени на координативниот  состанок на кризниот штаб со кој раководи градоначалникот на Општина Јегуновце, Дарко Блажески.

Во прилог одлука и заклучоци од кординативниот состанок.

       Изготвил: Стојанче Антовски
       Општина Јегуновце

Accessibility