18-07-2017 год – Градоначалникот Тони Коцески го именуваше Деан Трпески за нов директор на „ООУ Алкесандар Здравковски“ во Јегуновце.

Мандатот на именуваниот директор, Деан Трпески почува да тече од 19.07.2017 година а ќе трае 4 години.

Градоначалникот Коцески му посака успешна работа на новото работно место, како и взаемна понатамошна соработка, исто така изрази и голема благодарност за досегашната работа и придонез со раководењето ОУ и до  Анѓелина Костовска, директор на кој веќе и истече мандатот.

 

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility