На задоволство на сите дечиња и родители после долго време ве известуваме дека фудбалската школа „Јегуновце 2022“ повторно означува враќање на фудбалскиот сјај во Јегуновце.

Правилен развој на телото и вистински пријателства се создаваат во раните детски години.

Секоја насмевка е значајна!

Драги дечиња на возрас од 7 до 14 години, сите кој што сте заинтересирани да ја научите магијата на фудбалската бубамара, ве повикуваме на упис во нашата фудбалска школа.

Големи заслуги за повторно активирање на оваа школа има и самата локална самоуправа и градоначалникот Димитар Костадиноски, кој несебично и континуирано ќе вложува во спортот.

Децата се наша иднина, развивањето на здрава младина секогаш ќе биде приоритет за сите нас.

Напомена: Сабота со почеток во 09:00 часот, на стадион во с.Јегуновце официјално започнуваме со тренинзи.

Лице за контакт:

Мишо Маринковски

моб:078/649-448

Accessibility