Градоначалникот Дарко Блажески им го честиташе првиот училишен ден на сите ученици и им посака многу успех во школувањето.

Градоначалникот Блажески  исто така ги посети и им посака успешно добредојде на првооделенците во сите основни училишта во општина Јегуновце.

За време на средбата за сите првачиња од централните и  сите подрачни училишта имаше обезбедено пригодни подароци од Општина Јегуновце за успешен почеток на учебната година.

 

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility