Денес 14.12.2021 година – во тек е оградување на детската градинка Јаболчиња во с.Јегуновце.

Градоначалникот Костадиноски лично направи  увид во градежните активности, констатирано беше  дека градежните активности се одвиваат според пропишаните проектни стандарди.

Со овој зафат ќе биде комплетиран уште еден проект кој благодет ќе видат нашите деца.

Accessibility