Градоначалникот на општина Јегуновце Дарко Блажески ја демантира објавата  којa се појавија на социјалната мрежа Facebook објавена од профилот (Умс Вмро-Дпмне О.К. Јегуновце) во врска со тендерот за зимското одржување за кој  истите тврдат дека е направен во четири очи.

Општина Јегуновце најостро  ги осудува ваквиод вид на ширење шпекулација и бара јавно извинување од истите.

Подетални информации во врска со сите огласите може да најдете на следниод линк: https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/notices 

Прилог фотографија преземена од: e-nabavki.gov.mk

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

 

 

Accessibility