Градоначалникот Дарко Блажески, во пресрет на Новогодишните празници ги посети децата со посебни потреби од ОУ Симче Настовски од Вратница.

Градоначалникот на децата им порача да бидат здрави, живи, среќни и весели како и тоа дека му е драго што има можност во овие предновогодишни денови да им подели пакетче, и да им посака среќна и успешна 2018 година.

Изготвил:Стојанче Антовски

Општина Јегуновце

Accessibility